Het Statenhotel

Het tweesterrenhotel Staten wordt beheerd door een gezin en ligt in een mooie winkelstraat in Den Haag. Geniet van een rustig verblijf in een van de knusse kamers en profiteer van een gratis ontbijt en gratis WiFi. Het conferentiecentrum World Forum en Europol liggen op 12 minuten lopen.

De hotelkamers zijn keurig bijgehouden. Ze hebben een telefoon en tv. De meeste kamers hebben bovendien een eigen douche en toilet. Geniet van een gratis ontbijtbuffet in de ochtend, om de dag vol energie te beginnen. Als het mooi weer is, kunt u ook op het balkon eten en genieten van de zon.

Het Staten Hotel ligt aan de “Fred” in Den Haag, een gezellige straat met veel antiekwinkels, boekhandels en boetieks. Madurodam en de musea liggen in de buurt, en u bent in minder dan 5 minuten met de bus op het strand. Vanaf 30 November 2017 is het overal betaald parkeren.

In het hotel zit geen lift en het ontbijt en de receptie is gelegen op de eerste etage. Het slaapgedeelte bevindt zich op de 2e en 3e etage. Mensen die slecht te been zijn moeten hier rekening mee houden.
Wij zijn geen luxe hotel maar wel alles wat je nodig hebt. Schoon, persoonlijke benadering en een heerlijk ontbijtbuffet.

We spreken uw taal!

Deze accommodatie staat sinds 18 jan 2006 online bij Booking.com.
Hotelkamers: 10